Pure Camille gel za umivanje lica - Bio kamilica

13:34


Kao i Pure Camille krema za lice i telo, ovaj gel za umivanje lica će odgovarati svima sa normalnom kožom lica, koja je balansirana i nema velikih problema sa aknama, bubuljicama, proširenim porama, perutanjem i sl. Praktičnog je pakovanja od 200 ml koje bi vam, uz korišćenje dva puta dnevno, trajalo minimum 2 meseca. Osim nege i čišćenja, ovaj gel će prekriti pore i znake umora.
Gel se pretvara u penu i ne sadrži sapun, a ispira se vodom. Osim čišćenja, ovo sredstvo će savršeno otkloniti i vašu šminku.

Šta sam proizvođač kaže o njemu?
 Kamilica je biljka poznata po svojim svojstvima umirivanja i omekšavanja kože. Istraživači Lepote iz Biljaka Iv Rošea izabrali su vrstu organski uzgajenu u La Gasili, Francuska koja je posebno bogata korisnim sastojcima. Čini kožu podatnom, mekanom i ugodnom.

Ekskluzivno za Iv Roše: čisti ekstrakt organske kamilice. Po prvi put, organski uzgajana kamilica prerađena je u svom najčistijem i nedirnutom obliku, zahvaljujući Svežoj Ekstrakciji™, 100% prirodnom procesu ekstrakcije bez upotrebe rastvarača i bez gubitka svojstava.

You Might Also Like

0 komentara

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images